Z.S.(37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, jutros je izvršio samoubistvo vješanjem. Za sada se ne zna razlog, a policija se ne oglašava povodom ovog slučaja.

Postoji mogućnost da se Z.S. ubio zbog nemaštine. Živeo je sa suprugom i njihovih šestoro djece. Ni on, ni supruga, niti djeca koja su navršila 18 godina nisu imali zaposlenje.

-On je povremeno odlazio u inostranstvo na dva, tri meseca, tamo radio i od toga su živjeli. Zbog neplaćenih računa, struja im je bila isključena. Za sobom je ostavio suprugu, četiri sina i dvije kćerke – kažu mještani.

Da li je za sobom ostavio oproštajno pismo, za sada se ne zna.

(Kurir.rs)

Više saznajte na izvornom linku: – OTAC ŠESTERO DJECE NAĐEN JUTROS MRTAV: Horor u Srbiji, iza sebe ostavio 4 sina i 2 kćerke! KAD ČUJETE ZAŠTO SE UBIO, SRCE ĆE VAM PUĆI! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.