OTAC SKRHAN BOLOM: Komšinica ispričala JEZIVU ISTINU o majci dječaka koji se utopio u Dunavu!

pink.rs
Smrt malog Stefana (4) koji se udavio u Dunavu kod Vukovara još uvijek potresa Srbiju i region, a za tijelom njegove majke Željke koja je skočila u nabujalu rijeku kako bi ga spasila, spasioci još uvijek tragaju.

– Mnogo nam je teško. Posljednji put sam unuka vidjela u četvrtak. Trebalo je da ga bivša snajka Željka dovede i u petak, ali tada se tragedija i dogodila. Mali se okliznuo i upao u vodu, a majka je skočila za njim. Još traže njeno tijelo – ovim riječima kroz suze priča Milka Roknić, baka nastradalog Stefana (4) koji se u petak utopio u Dunavu kod Vukovara u Hrvatskoj dok je s majkom Željkom Šalaić Roknić (29) i bakom Vesnom šetao pored obale.

Milka kaže da je riječ o nesretnom slučaju i da ih je ova tragedija zavila u crno.

– Svi smo van sebe od bola. U ponedjeljak ćemo preuzeti tijelo unučeta kako bismo ga sahranili. Svi traže Željkino tijelo, ali nigdje ga nema – rekla je Milka Roknić za beogradske medije, majka dječakovog oca Dejana.

S druge strane, komšije ove srpske porodice nemaju lijepo mišljenje o Željki.

– Željka je kod Dejana bila nekoliko godina. Kada je ostala u drugom stanju, otišla je od njega kod majke. Poslije porođaja nije rekla Dejanu da su dobili sina, već je on to sam saznao. Kada je otišao u porodilište, rekli su mu da je dijete uzavedeno da je bez oca. On se borio da da je otac djeteta i u tome je uspio. Radovao se mališanu, sjećam se kako je proslavio rođenje sina – priča komšinica i dodaje da iz tog razloga dijete ima dva imena Peđa i Stefan.

Ona dodaje da je porodica Roknić dobra i poštena, ali i da je Željka mogla da vodi više računa o djetetu.

– Nalazili su se na mjestu gde šetnja nije dozvoljena. Malo je čudno i to što njeno tijelo još uvijek nije pronađeno – priča komšinica.

Rođaci porodice Roknić tvrde da se Željka lijepo brinula o Stefanu.

– Željka je bila u kratkoj vezi s mojim nećakom Dejanom. Dobili su sina Stefana i potom se razišli. O dječaku je brinula majka, ali je Dejan imao pravo da ga viđa. Imali su nesuglasica, ali je Željka bila dobra majka. Nije bila zaposlena i živjela je s majkom od njene penzije i alimentacije. Svi smo u šoku.

– Baš nedavno smo bili sa Stefanom kad ga je Dejan doveo i radovao se što će ići u vrtić. Dejan je skrhan od bola. Pozvali su ga na prepoznavanje tijela. Zanijemio je kad je vidio Stefana – kazao je Dejanov ujak i dodao:

– Nije nam jasno što se dogodilo na obali Dunava. Imamo mnogo pitanja. Ali će vjerovatno ostati bez odgovora jer, eto, ni Željke nema – kazao je Dejanov ujak.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...