Andres Nara, otac Vande Ikardi (Wanda Icardi), javno je govorio o odnosu s kćerkama. Andres ima dvije kćerke Zairu i Vandu i dok s prvom ima kakav-takav odnos, s drugom nema nikakav. 

– Jedna kćerka Zaira u lice mi je nekoliko puta rekla šta mi zamjera, razgovarali smo, iskreni smo jedno prema drugome i, iako još trebamo raditi na odnosu, mi taj odnos kćerke i oca imamo. Jer Zaira se pokušala staviti u moju kožu, bila je empatična – rekao je Andres Nara za argentinski radio “Mitre”.

Zatim se okrenuo Vandi, supruzi i menadžerici Maura Ikardija, koja konstantno diže prašinu u javnosti.

– Moja druga kćerka Vanda… Ona to više ne zna, staviti se u tuđu kožu, misliti na druge. Trebala bi učiti od svoje sestre, ali nije svjesna koliko griješi. Nažalost, moja se Vanda pogubila u slavi i novcu koji su došli s vezom i brakom s Ikardijem – dodao je Andres.

Andres je gorko razočaran time što već godinama nema nikakvu relaciju s rođenom kćerkom.

– Vanda me javno kritizira iako sam i sam priznao da nisam uvijek bio otac i suprug kakav sam trebao biti, ali… Uvijek sam ju branio i danas bih razbio glavu bilo kome ko preda mnom zucne i jednu ružnu riječ o njoj. No, Vanda kod mene vidi samo greške, a za greške njene majke je slijepa – rekao je Andres Nara.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Otac Vande Ikardi sasvim iskreno govorio o svojoj kćerki / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.