Otišao sam u Njemačku da posjetim bolesnu maku, zvao sam i ženu ali ona je imala neki izgovor pa je ostala kući.

A onda sam bez znanja žene postavio kamere po kući iz razloga ako se desi da dodje neko da pljačka, ali sam na snimku zatekao vanbračne aktivnosti svoje žene.

Tačnije dovodila je neke muškarce i pričala im kako je to njena kuća, ljubakali su se na kauču, na podu i na stolu. Muka mi je bilo kad sam gledao snimke, a onda kada sam se vratio kući pr.ebio sam je zbog toga i izbacio je iz kuće. Sad mi je samo žao što sam 6 godina izgubio zbog nje.

BONUS ISPOVIJEST:

Dvije sedmice prije nego što sam se udavala moj zaručnik je imao momačku… 

Dogovorila sam se s kumom koji je ujedno i moj dugogodišnji prijatelj da u baru kojeg su iznajmili za zabavu umjesto plesačice dođem ja…  

I tako sam obukla crni korzet i stavila masku da me ne prepozna, a njegovi prijatelji su izašli iz bara kad sam ja ušla tako da ostanemo sami…

 
Otplesala ja svoje i krenula rema njemu da ga poljubim, a on meni reče “ja se ženim za 2 tjedna, ne mogu”.. 

Moj odgovor “nadala sam se da ćeš to reći”… u braku smo 6 godina i volimo se kao i prvog dana.

BONUS ISPOVIJEST

“Muž mi ima najbolju prijateljicu već 10-ak godina. Nudila se da dođe kod nas na odmor ja sam odbijala. 

I dopisuju se doslovno svaki dan ali ajde nije mi to tolko smetalo jer smo mi u Njemačkoj a ona u Hrvatskoj. 

Pa ono Bože moj ne može me varat barem s njom. Naravno da ja nju nisam bas voljela ali kleo mi se milion puta da izmedu njih nema ništa sem prijateljstva. I kako sam trebala rodit, a imala zeznutu trudnoću ona se ponudila da nam dođe malo pripomoć šta sam ja naravno odbila. Nakon poroda sam nekako popustila da ona dođe na par dana vidjet bebu i tako to.

I onda ljudi moji kolko je ona zavoljela to djete ja vam to ne mogu opisati, doslovno kao da je njeno. Ona se brinula o njemu, pazila ga čak i meni pomagala oko svega. Tolko je bila dobra da sam čak ja nju zavoljela.

Tako da od tada vjerujem u muško-ženska prijateljstva i više ne ludim sto se dopisuju svaki dan. “

Izvor: / novi.ba