Iako se pretpostavljalo kako će prijateljski turnir u katarskoj Dohi na kojem je trebala nastupati i Hrvatska biti održan pred praznim tribinama, zbog sigurnosnih razloga odlučeno je kako se spomenuti neće ni održati. Razlog je rastući problem uzrokovan korona virusom.

ℹ️ Iz sigurnosnih razloga, uzrokovanih pojavom koronavirusa SARS-CoV-2, međunarodni turnir Qatar Airways u Dohi neće…

Objavljuje Hrvatski nogometni savezSrijeda, 11. ožujka 2020.

Tako utakmice protiv Švicarske i Portugala neće biti odigrane, a što će biti s prijateljskim utakmicama naše reprezentacije još nije poznato, već će o planovima obavijestiti javnost tokom reprezentativne stanke.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je na predstavljanju popisa za spomenuti turnir istaknuo kako će pratiti situaciju te prema tome reagirati, problematični su bili igrači iz Italije koji su trebali ići na turnir, ali na kraju od svega neće biti ništa. Trebao je Zlatko Dalić odraditi kvalitetne prijateljske utakmice prije Eura, a iako Uefa ističe kako će se Euro održati prema planiranom rasporedu, pitanje je hoće li i to biti moguće nastavi li se situacija ovako loše razvijati.

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Otkazan turnir u Kataru na kojem su trebali igrati Vatreni / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.