Voditeljica Sanja Kužet otkrila je da će Prvi maj provesti sa suprugom i sinovima u kući, a onda i priznala o čemu se dopisuje sa članovima žirija “Zvezde Granda”, kao i to da jedva čeka, kao i svi, da se vrati na posao.

“Način proslave Prvog maja najprije je zavisio od mojih godina i životne faze. Sjećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izvještaja sa najpopularnijeg mjesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvijek sam s ljudima koji me čine srećnom”, rekla je Sanja, pa otkrila da li je nekada radila neki teži fizički posao.

“Evo pokušavam da se sjetim i pitam se kako je moguće da nisam?! Vjerovatno sam asistirala (smijeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavjesa i te kako umori.”

Prije nego što se zaposlila na televiziji Sanja je otkrila da je radila mnoge modne revije i da je bila zanesena modom.

“Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je uslijedila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv.

“Sanja je otkrila da je u stalnom kontaktu sa žirijem “Zvezda Granda” i da svi jedva čekaju da se vrate poslu.

“Marija Šerifović je kreirala ZG grupu u kojoj postavljamo najrazličitije sadržaje. Ukrstili smo privatne i poslovne živote, smijemo se, ali isto tako pružimo podršku jedni drugima u ovim vanrednim okolnostima.”

Express/Kurir