Milica Todorović je otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom, u koju je uplovila prije tri mjeseca.

Petar ju je iznenadio u toku jedne od igara, pojavivši se iza nje dok je objašnjavala “predmet” koji je morala da reklamira, a u toku emisije navela je mnogo toga što je iznenadilo prisutne u studiju, ali i kraj malih ekrana.

– Kod mene iz veze u vezu, ja se prilijepim kao krpelj i ne možeš da se otarasiš. Njegov konj nas je smuvao – kazala je Milica, dok je tokom davanja odgovora na jedno pitanje Ognjena Amidžića dala odgovor bez mnogo razmišljanja.

– Koliko puta sam najviše vodila ljubav u roku od 24 sata? Možda pet, šest puta, tako nekako – istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

.

.

.

(Kurir)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.