Vjerovala si u sebe?

– Čovjek treba da bude objektivan, a s obzirom na moj integritet, inteligenciju i sposobnosti, nema razloga da umanjujem sopstvene kvalitete.

Možda ćeš u novoj sezoni „Parova“ biti dodatno angažovana?

– Otvorena sam za nove stvari. Ako nisam u usponu, onda padam, a to ne dolazi u obzir.

Kako komentarišeš Mladenovu pobjedu u „Parovima“?

– Pobijedio je čovjek koji ima integritet, dostojanstvo, personaliti i, zahvaljujući njemu, sedam-osam žena je obesmišljeno. Da njega nije bilo, mnoge bi se provukle sa maskom na licu, a narod bi bio u zabludi. Nije se lažno predstavljao kao Mario Marko del Tintoreto!

Koje djevojke je obesmislio?

– Mnoge je sažvakao i pljunuo ih, odletile su čak do Pinka i posadile se ispod drveta mudrosti. Ne mislim samo na Aleksandru Subotić. Neke je on žvakao i u Budvi, po raznim šumarcima.

Ima li Luna Ðogani, kao pobjednica „Zadruge“, sve te kvalitete?

– Lakše mi je da kažem šta joj fali: autoritet, dostojanstvo, ličnost, nije lider, nema socijalnu sferu (vaspitanje, kulturu). Jedino što je dobro kod nje – nema višak kilograma i zna tekstove svih novopečenih, splavarskih pjesmičica.

To će joj značiti jer postaje pjevačica.

– Najmanji je problem uzeti mikrofon. Ali ako ima lice, a nije ličnost i lider, onda je džaba sve. Imamo lidere na najvišem državnom nivou, poput Ivice Dačića, koji su simpatični kad se late mikrofona. Ali, ako neko nije lider, poput Lune, onda od njega svi bježe kao od smrdljivog sira.

Sviđa li ti se Marko Miljković?

– On je bio najveći favorit, mislila sam da ima potencijal da vozi priču, ali od ovog pomirenja sa Lunom… Očigledno je da mu prija ljuštura. Pali se na takve.

Bilo je i drugih djevojaka u „Zadruzi“, zašto je izabrao Lunu?

– Zato što druge nisu prošle test za ljušture! Samo je Luna položila uspješno. On se polako pretvara u verbalnog onanistu, sve što je pričao izgubilo je smisao i težinu. Pokazalo se da nema stav, proklizava.

Kako komentarišeš to što je Slađa Petrušić osuđena jer je prebila Jelenu Golubović? I ti si se tukla sa Jelenom.

– Nijedna žena ne bi mogla da me bije, ne bi smela ni da pokuša. Ali nemaju sve žene muški mozak.

Pratiš li dešavanja na estradi?

– Naravno. Sve pratim i ono što je zanimljivo registrujem i zapamtim.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba