OTKRIO SVE EVO ŠTA SE DESILO PRED LUNIN ULAZAK U ZADRUGU! Konačno se oglasio Sloba i odlučio da RASKRINKA ĐOGANIJEVU!

alo.rs
Pjevač Slobodan Radanović riješio je da raskrinka Lunu, pa je otkrio da nije istinita njena tvrdnja da joj je pred ulazak u "Zadrugu 2" rekao da u rijalitiju ne nađe dečka, kao i da se nisu vidjeli na njegov zahtjev, već na njen.

Pjevač Slobodan Radanović riješio je da raskrinka Lunu, pa je otkrio da nije istinita njena tvrdnja da joj je pred ulazak u “Zadrugu 2” rekao da u rijalitiju ne nađe dečka, kao i da se nisu vidjeli na njegov zahtjev, već na njen.

Naime, dok je blogerka u „Zadruzi 2” otkrila da se vidjela sa pjevačem pred sam ulazak u rijaliti i da ju je, prema njenim riječima, on savjetovao da tamo ne nađe dečka, Sloba ipak tvrdi drugačije.

“Da, vidjeli smo se prije „Zadruge” na njenu inicijativu, ne na moju, kao što je ona rekla, ali dobro neka bude šta god”, poručio je pjevač i dodao:

“Ispalo je kao da sam joj rekao da ne treba da ima dečka, a samo sam rekao da ne treba da se vezuje ni za koga dok ne bude sigurna da taj neko ima stvarno neke dobre namjere prema njoj. Rekao sam joj da tri puta mjeri, a jednom siječe, da se ne opeče na nečiju priču, te hvalospjeve i slatkorječivosti”, iznosi Sloba svoju verziju događaja.

Inače, nakon ulaska u “Zadrugu 2” Luna iz dana u dan sve više pati za Slobom, jer kako ističe, sve u rijalitiju je podsjeća na njihovu ljubav.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...