Prvi sastanak Komisije za izbor selektora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i Stručne komisije održat će se danas u 14 sati, a odmah potom počet će pregovori s kandidatima.

– Na današnjem sastanku trebali bi dogovoriti listu potencijalnih kandidata za selektora, odnosno s kim će se obaviti razgovori, javlja naš izvor iz NSBiH.

Komisiju za izbor selektora čine predsjednik i potpredsjednici NSBiH – Elvedin Begić, Ivan Beus i Milorad Sofrenić, te čelnici NSFBiH i FSRS – Ifran Durić i Vico Zeljković, a Stručnu komisiju Zvjezdan Misimović i Emir Spahić.

Inače, iz NSBiH je ranije najavljeno da će novi selektor biti izabran do kraja godine…

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.