FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSFpsJhFzUy/

Kada su se pojavile prve paparazzo fotografije britanske pjevačice Adele s nedavnog odmora na Anguilli, gdje je bila s pjevačem Harryjem Stylesom, malo je reći da je svijet ostao bez riječi. Naime, jedna od najboljih svjetskih pjevačica, otkako se razvela od Simona Koneckija, izgleda bolje nego ikad, posvetila se sebi, svom izgledu i mukotrpnim radom i tjelovježbom izgubila 45 kilograma.

Kako je otkrio izvor blizak 31-godišnjoj pjevačici, Adele se na takav potez odlučila ne toliko iz razloga da se zbog sebe riješi viška kilograma, već zbog svog sedmogodišnjeg sina Angela, kojeg je dobila u braku s Koneckim, a koji itekako treba zdravu i sretnu mamu. Upravo on bio joj je najveća inspiracija do ostvarenja cilja.

– Došla je do tačke u životu u kojoj je shvatila da nije sretna, da se ne osjeća dobro. Znala je da mora nešto promijeniti jer želi biti najzdravija mama. Njezin fokus, tokom dugog puta do neviđene transformacije i gubitka kilograma, bio je upravo na tome da bude zdrava i da se bolje odnosi prema svojem tijelu, nikada se tu nije radilo o samom gubitku kilograma – kazao je neimenovani izvor.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Otkriven razlog zbog kojeg je Adele odlučila smršati / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: