Odnos Svetlane Cece Ražantović i Dragane Mirković, uzdrmao je javnost još devedesetih kada su one bile glavna tema mnogih estradnih intriga, kao i odnos između ove dvije pevačice koji je do danas ostao misterija.

Povod da ovaj odnos ponovo postane predmet interesovanje je susret dve pevačice na snimanju novogodišnjeg programa, kada su se dvije pjevačice susrele i u nimalo prijatnoj atmosferi razmenile nekoliko rečenica.

Njihov loš odnos datira još iz devedesetih kada je pokojni Svetlanin muž, Željko Ražanatović Arkan krenuo u misiju da od Cece napravi najbolju pjevačicu na estradi, o čemu za Alo govori izvor koji je bio upućen u cijelu priču,

– To mu je bila misija, a na tom putu mu je stajala Dragana Mirković. Naime, Lepa Brena i Vesna Zmijanac su već tada prevazišle okvire naše zemlje, one su bile balkanske zvijezde. Dragana je bio neko koga je tada trebalo preskočiti kada je u pitanju naša država – ispričao je izvor.

Arkan je tada navodno zabranio da Draganu pozivaju u emisije, pričalo se i da su sve nagrade unaprijed rezervisane. Dragana nije željela da veruje u to i mislila je da će je i dalje cijeniti, ako nastavi da radi kao i do tada, ali navodno su svi počeli da je izbjegavaju.

– Ceca je uz pomoć supruga i njegovih veza isplivala na vrh, a Dragana je nestajala sa scene. Pitanje je šta bi bilo da Dragana nije upoznala Tonija i otišla u Beč da živi. Kada se sklonila u Beč, više joj nije bilo važno šta se dešava. Zadržala je svoje vjerne fanove, a uz divnog muža i porodicu, podmetanje noge njene koleginice nije imalo nikakvu težinu – rekao je izvor i dodao da Dragana nikada nije gajila zlu krv prema Ceci, čemu u prilog govori i da je pozvala Ražnatovićku da gostuje na njenoj televiziji u vreme kad je bila zabranjena na Pinku.

Ceca je svoju karijeru gradila upravo na Pink televiziji, gdje je često gostovala kod Minimaksa čija je emisija tada bila najpopularnija, ali se se to promijenilo nakon jednog događaja.

– Sve se promijenilo nakon svjedočenja saradnika Dejana Milenkovića Bagzija u Specijalnom sudu, koji je rekao da je upravo Ceca predložila Zemunskom klanu da kidnapuju Željka Mitrovića – priča izvor, a nakon toga Ceca je bila zabranjena na ružičastoj televiziji.

Ipak, Dragana je tada pružila Ceci ruku i zvala je da gosutje kod nje na televiziji, ali je Ceca ovaj gest zaboravila čim su prošla teška vremena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

“JA SAM SE NJEGA STRAŠNO PLAŠILA!” Ceca je na jednom snimku iz 1996. otkrila šta je stvarno mislila o Arkanu prije udaje

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca je Arkana upoznala kada je imala samo 20 godina, da bi se dvije godine kasnije za njega i udala.

Nijednog trenutka se nije pokajala zbog te odluke jer je u njemu pronašla ne samo partnera, već i prijatelja i savetodavca. Imala je sreću da je izabrala čovjeka koji je znao da je oblikuje, otkrila je jednom prilikom.

Međutim, nije tako oduvijek bilo. Davne 1996. godine gostovao je novopečeni par Ražnatović kod pokojnog Minimaksa. Tom prikom Minimaks je upitao Cecu šta je zapravo mislila o Željku kada su se upoznali.

“Ja sam se njega strašno plašila i nimalo mi nije bio simpatičan… Mnogo sam čitala o njemu, tako da sam imala jednu iskrivljenu sliku”, rekla je Ceca tada.

DA LI ŽELITE DA VIDITE KAKO CECA PLEŠE NA JAHTI? Ovako izgleda u bikiniju, a đuska kao da joj je 20!

Ona je sve to zabilježila svojim telefonom, a kakvo tijelo Ceca ima i kako igra, možete pogledati u video snimku.