Brak Pamele Anderson koji je potrajao samo 12 dana, ne prestaje da intrigira javnost, najviše zahvaljujući činjenici da je trajao koliko i jeste.

Glumica i aktivistkinja udala se za producenta Jona Petersa na tajnoj ceremoniji vjenčanja u Malibuu krajem januara ove godine. Kako prenose mediji, to je bio epilog “podgrijavanja” veze od prije trideset godina. Prije nego što su se vjenčali, viđali su se samo tri dana.

Izvor blizak Andersonovoj opisao je kako je to izgledalo, tačnije, šta je sve doprinijelo tome da se slavna glumica i Playboy zečica predomisli i zatraži razvod.

  • Pamela ne djeluje na istoj talasnoj dužini kao drugi ljudi. Ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se sa putovanja i Jon joj je rekao: “Volim te, ‘ajmo da se vjenčamo”. Ona je rekla OK. Pamela je odmah uvidjela da je Peters previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava provoditi što više vremena izvan svijeta poznatih, pošto se usredotočila na humanitarni rad. Pamela je osjećala da je frustriran jer je ona željela da zadrži svoju finansijsku nezavisnost. Počeo je da joj se miješa u karijeru, odnosno, želio je da joj sredi ulogu u filmu na kojem je radio, a ona to nije htjela – kazao je taj izvor.

Kako prenosi Page Six, par nikad nije predao službenu papirologiju za svoj brak pa je bilo vrlo jednostavno poništiti ga.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Otkriveno zašto se Pamela Anderson brzo udala, a još brže rastala / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.