Cacao beauty centar nudi širok spektar usluga, koje će odgovoriti vašim željama. Banjaluka se pridružila velikoj Cacao beauty porodici, koja nudi ljepotu na mjestu. Svečanom otvaranju proteklog vikenda, prisustvovale su i mnogobrojne poznate ličnosti i predstavnici medija.

Ovaj sjajan tim na čelu sa Jelenom Rosić, ponudiće našim sugrađanima, najkvaliteniju njegu lica i tijela. Svako od nas treba da odvoji trenutke za sebe, brigu o sebi i svom licu i tijelu. Mnogobrojne banjalučanke i banjalučani uživaće u predivnom ambijentu, ljubaznom i profesionalnom osoblju i najkvalitetnijim uslugama uz renomirane svjetske brendove koji se koriste u radu.

Otvaranju ovog centra u Banjaluci je prisustvovala i Marija Čalija, vlasnica Cacao concepta, koja je ovom prilikom istakla, da je srećna što se i Banjaluka od sada nalazi na mapi ljepote na jednom mjestu.

“Nakon Beograda, Zagreba, Podgorice, Kragujevca, Svilajnca i Užica, Cacao beauty svijet ljepote svečano je na naše veliko zadovoljstvo otvoren i u Banjaluci. Srećni smo da se naša uspješna priča iz godine u godinu širi, kao i što imamo sve veći broj zadovoljnih korisnika naših usluga iz cijelog regiona.

Naš posao je naša strast i od naših samih početaka usvojili smo visoke standarde beskompromisnog kvaliteta i pokazali klijentima da Cacao Concept, pored profesionalne njege i održavanja ljepote na visokom nivou nudi i mnoge druge prednosti jer pomno slušamo naše klijentice i klijente. Uvijek smo spremni da poklonimo posebnu pažnju, učimo, napredujemo, a sve u cilju zadovoljstva naših mnogobrojnih klijenata”, istakla je Marija Čalija.

Jelena  Rosić u ime Cacao Beauty centra u Banjaluci ističe, da su proteklih mjeseci vrijedno radili na pripremi modernog centra za njegu lica i tijela, kao i na edukaciji osoblja sa željom da Banjaluci ponude najkvalitetnije usluge u prekrasnom ambijentu.

“Naša želja je da ponudimo idealan spoj kvalitetne usluge, ljubaznog i edukovanog osoblja i savršenog mjesta za opuštanje uz odmor od svakodnevnih obaveza i stresa. Cacao nije samo kozmetički salon, mi se savršeno uklapamo u životni stil moderne žene koja vodi računa o svom zdravlju i svojoj ljepoti.

Vjerujemo da će posjetioci uživati u svakom tretmanu i boravku u našem Cacao beauty centru. Već sada vlada veliko interesovanje za naše usluge, zbog čega smo veoma srećni, a mogu obećati da ćemo se truditi da opravdamo povjerenje svih naših klijenata koji nas posjete”, istakla je Jelena Rosić.

Cacao Beauty centri su prepoznati po individualnom pristupu svakom klijentu, profesionalnosti u radu, visokim standardima kvaliteta i održavanja higijene pri pružanju usluga te ugodnom ambijentu i inovacijama. Upravo zbog spoja svih ovih segmenata, u ovoj jedinstvenoj oazi ljepote, korisnici usluga će se osjetiti jedinstveno, povratiti energiju i otkloniti posljedice stresa.

 

Više informacija o Cacao Beauty centru možete već sada pronaći na www.cacaobeautycenter.ba, kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tube, te rezervisati svoj termin za neku od usluga. Vidimo se u centru, koji objedinjuje ljepotu na jednom mjestu!

 

 

Izvor vijesti: Redakcija / lolamagazin.com