U subotu, 8.6.2019. u Bihaću je svečano otvorena trgovina autodijelova – Still Auto, ovlaštenog partnera firme Jur Prom – najvećeg distributera autodijelova i opreme u BiH.

Svečanosti je prisustvovalo više od 100 gostiju – kupaca, partnera, prijatelja i zaposlenika, a na dan otvorenja trgovine Still Auto je zajedno s partnerom firmom Jur Prom posjetiteljima omogućio specijalne popuste, prigodne darove i druge pogodnosti, a isto tako svi posjetitelji su mogli uživati u zajedničkom druženju uz odličan cetering.

Still Auto nudi velik izbor autodjelova, akumulatora, autokozmetike, guma, alata i servisne opreme, a važno je naglasiti premium kvalitet autodijelova koji osiguravaju vrhunske performanse vozila u koje se ugrađuju.

Direktor firme Still auto, Zemir Pajazetović otkrio nam je što ga je potaklo na otvaranje trgovine autodijelova u Bihaću:

“Da bismo maksimalno udovoljili zahtjevima naših klijenata koji u isto vijeme traže sigurne i pouzdane autodijelove, odlučio sam otvoriti trgovinu u Bihaću i izabrati pouzdanog partnera koji će, ne samo nama nego i ostalim serviserima i krajnjim kupcima u Bihaću i okolici, osigurati širok i uvijek dostupan asortiman autodijelova originalne kvalitete, uz brzu dostavu i profesionalnu podršku.

Sve to otkrili smo u firmi Jur Prom, koji kao ovlašteni uvoznik više od 100 renomiranih brendova i s lagerom od 100.000 artikala može osigurati kontinuirani rad servisa i cisoke standarde ugradnje autodijelova.”

I na kraju iz firme Still Auto nam poručuju:

Ako tražite top kvalitetu, bogat asortiman, jedinstvene cijene autodijelova u Still Autu ste na pravom mjestu!

Ostatak fotografija sa otvora poslovnice Still Auto u Bihaću pogledajte OVDJE!

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.