Otvori vrata sreći: Video klipovi hafiza Nedima Botića koji govore o životu, vjeri, braku

E. Hasanagić / biscani.net

Nedim Botić prvi je hafiz u rodnoj Bosanskoj Dubici nakon više od stotinu godina. Nakon završene osnovne škole, u rodnom mjestu je redovno upisao i završio i Opću gimnaziju. Po okončanju srednje škole, upisuje Islamski pedagoški fakultet u Bihaću, koji je završio s prosječnom ocjenom 9,58 – što je najveći ostvareni prosjek ocjena na ovom fakultetu. Diplomom na Islamskom pedagoškom fakultetu u Bihaću stekao je zvanje profesora islamske vjeronauke.

POVEZANO: Hafiz Nedim Botić: Hifz te nauči važnim životnim lekcijama

Nedim je javnosti poznat po svojim motivacionim porukama kreiranim kroz prizmu vjere, koje ih ustvari još više jačaju. Hafiz Botić je, kako kaže, prošao kroz jako težak život. Od bolesti, teških životnih situacija, pa do danas kada je izlaz iz svega našao u vjeri, a sa tim i uspjeh u svome životu.

Nedavno je hafiz pokrenuo YouTube kanal na kojem se objavljuju isječci iz predavanja i sa seminara, kraći video zapisi, inspirativne poruke i savjete.

U nastavku pogledajte nekoliko video klipova, a ukoliko želite pratiti dalji rad hafiza Botića, pratite njegov YouTube kanal.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...