Foto: Archdaily

Br./utalizam je arhitektonski stil nekih prošlih vremena, no čini se da bi se mogao vratiti na scenu. Japanski studio “Tomoaki Uno Architects” htio je napraviti jednu modernu kuću u ovom stilu, a rezultat je… pa… očekivan, bar što se tiče vanjskog izgleda.

Kuća praktički izgleda kao nekoliko betonskih kocaka spojenih u jednu cjelinu, što se otprilike moglo i očekivati od ovog stila, no unutrašnjost je ono što bi vas moglo iznenaditi, objavio je Index.hr/lajk

Kako bi ovakva kuća mogla izgledati iznutra?

Pogledajte slike i saznajte odgovor.

Sviđa li vam se? Biste li mogli živjeti u njoj?


.

.

.

.

.

.

.
(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.