Gojazna mlada je izgubila 63 kilograma prije svog dana vjenčanja i svojom transformacijom zgranula goste.

Kler Vilijams (44) iz Velsa, provela je većinu života tješeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvijek biti gojazna.

Foto:Facebook

Međutim, kad je neko okrutno zadirkivao njenog vjerenika Metjua da je u vezi sa “debelom ženom”, odlučila je uzme stvar u svoje ruke i krene putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala sa upola manje težine i time zaprepastila porodicu i prijatelje na svom vjenčanju.

Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti da prošetam do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osjećala sam se divno na svojoj svadbi – zadovoljna je Kler.

Foto:Facebook

Budući da je bila bucmasta i kao dijete, Kler je postepeno dobijala na težini kroz godine, pa je napomenula da se s tim bila pomirila.

– Svaku hranu koju bih vidjela bih strpala u usta. Jela sam velike količine hljeba, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno – prisjeća se Kler.

Težina ju je sprečavala i da bude mobilna. Kad bi sjela na sjedište u avionu, ne bi uopšte ustajala, plašeći se da pojas neće ponovo moći da veže.

Međutim, poslije gubitka težine, Kler je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspešno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.

Kad je upoznala današnjeg supruga Metjua 2013. godine, Kler je dobila hrabrost da krene na put mršavljenja.

– Metju me bezuslovno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i sretna žena kakva sam danas – smatra Kler.

Novi.ba/Alo.rs

Izvor: / novi.ba