OVA SLIKA JU JE ODALA! Luna Đogani otišla POD NOŽ poslije Zadruge?

alo.rs
Publika je Lunu Đogani tokom trajanja rijalitija mogla da vidi u raznim izdanjima. Đoganijeva je po izlasku iz "Zadruge" otputovala u Grčku kako bi se odmorila od svega.

Publika je Lunu Đogani tokom trajanja rijalitija mogla da vidi u raznim izdanjima. Đoganijeva je po izlasku iz “Zadruge” otputovala u Grčku kako bi se odmorila od svega.

Ipak, kada je počela da objavljuje fotografije sa mora, mnogi su počeli da ispituju da li je ugradila implante u zadnjicu, s obzirom na to da je veća nego što je bila do prije dvije nedjelje u “Zadruzi”.

Ima i onih koji ističu da je riječ o fotošopu, dok neki komentarišu da Luna samo zna da pozira kako bi istakla obline.

Da li je riječ o fotošopu ili nečemu drugom, procijenite sami na golišavoj fotografiji OVDJE. 

KIJA SE TAJNO SASTALA SA LUNOM I PORUČILA DJEVOJCI SVOGA MUŽA: Kriva si što te PSUJU, pa 9 mjeseci si me namjerno povređivala! A onda progovorila o njenoj iskopiranoj modnoj liniji!

Kija smatra da je Luna prošla gore od Slobe, ali da to ne može da utiče na to da joj ipak oprosti.

– Ona je najgore prošla jer je žensko. U životu joj ovo nije trebalo, da je svako naziva pogrdnim imenima. Na strani sam žena i mislim da je ružno ovo što joj se dešava. Ali, sama je kriva i nije mi žao, jer je ona osoba koja je mene devet mjeseci svjesno povređivala. Posljednjeg dana mi se izvinila, ali džabe. Sama je birala – rekla je Kija.

Luna je po izlasku uz Zadruge odlučila da otvori butik gdje će prodavati garderobu koju je kreirala u okviru svoje modne linije, a Kristina priznaje da su razgovarale na tu temu, kao i da je Đoganijevoj dala nekoliko savjeta.

– Čula sam da otvara butik i drago mi je zbog nje, želim joj svu sreću. Dala sam joj nekoliko dobronamjernih saveta šta treba da radi. Što se tiče stvari, neke nisu moj fazon, ali ima komada koji mi se sviđaju. Drago mi je jer je to njen san. Čula sam i da je iskopirala tuđu liniju, ali šta ima veze. Neka doda pokoji detalj, sve to može da se proda i iskoristi – rekla je Kija0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...