Ova tri horoskopska znaka u martu će se zaljubiti do ušiju


Voljeti i biti voljen je najljepši osjećaj na svijetu, a pojedinim pripadnicima Zodijaka zvijezde će biti i više nego naklonjene po tom pitanju tokom prvog proljetnog mjeseca. Otkrijte da li ste i vi među sretnicima koji će osjetiti magično dejstvo Venere koja ulazi u znak Riba 12. marta.

Škorpija: Sa Suncem, Merkurom, Venerom i Neptunom, plus pomračenje Sunca u kući ljubavi i strasti Škorpije, nije teško pretpostaviti koji će se glavni događaji odvijati tokom marta. Očekujte romansu i senzualnost, flertove, poglede i tako dalje. Imate priliku da upoznate novu ljubav. Zapravo, ako uzmemo u obzir pomračenje Sunca, možete svašta da očekujete! Pripazite, nemojte da potrošite previše na izlaske, osvajanje i zabavu. Ljubav i novac ne idu zajedno u ovom periodu. Ako ste u ozbiljnoj vezi i sigurni ste da je to ono što želite, izbjegavajte upuštanje u ljubavne igrice sa strane! Bilo bi previše riskantno.

Vodolija: Venera, planeta ljubavi, ostaje u Vodoliji sve do 12. marta. Uživajte u ovim čarobnim danima! Ljubav je u vazuduhu, vaše umijeće zavođenja je snažno i u ljubavnom životu ostvarujete harmoniju. Nije loš ni period od 12. do 20. marta. Tada je Venera smještena u Ribama i udiše isti romantični vazduh kao i vladar kuće veza Vodolija, Sunce, isto tako smješteno u Ribama. Dodatno, uz uticaj na ljubav, ove dvije planete pojačavaju i preokupaciju 2. solarne kuće: vrijednosti, dobra i novac. Tako da, koliko god da je ljubav snažna, vi ćete biti fokusirani na materijalnu stranu života. To može da znači da sa partnerom dijelite materijalni interes. Na ljubavnu situaciju tokom marta uticat će komunikacija i putovanja.

Ribe: Mart je vaš mjesec, vezano za sva polja, uključujući i polje ljubavi. Da krenemo, ovo je period u kojem zračite, primate toplinu, energiju i strast Sunca, koje je smješteno u Ribama sve do 20. marta. Dodatno, Merkur ulazi u vaš znak 5. marta. Merkur je vladar kuće parova Riba i biće u recepciji sa Jupiterom (koji je upravo u kući parova Riba), vladarem Riba. To je kombinacija između dvije planete koje izmjenjuju svoje energije, sa pozitivnim efektom na ljubav i/ili brak. I na kraju, 12. marta, kao sam šlag na kraju: Venera ulazi u znak Riba, planeta ljubavi i dobrog razumijevanja. Uz ovakve uticaje mart je odličan mjesec za Ribe što se ljubavi tiče! Tražite i dobit ćete!0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...