Ovaj čovjek je dotakao dno! Nakon javne prevare, spavao sa Kijinom najboljom prijateljicom!

Kurir

Kockareva smatra da joj je Koraćeva zabola nož u leđa kad je počela da se viđa s Radanovićem. Kristina Kija Kockar je za sva vremena završila prijateljstvo s najboljom drugaricom iz rijalitija „Zadruga“ Anom Korać jer je otkrila da je ona imala s*ks s njenim bivšim mužem Slobodanom Radanovićem.

Pobjednica Pinkovog najvećeg projekta posvađala se sa starletom jer joj je to prećutala i tako zabila nož u leđa. Bivša stjuardesa je u svojoj knjizi otkrila da ju je pjevač izdao s prijateljicom, ali nije željela da otkrije ime.

– Razumijem mog bivšeg muža: on je svoj moralni kompas ostavio u kokošinjcu. Rekao je da je razlog njegovog ulaska u šou na taj dan jedini način da dovede u red finansijski dio svog života. Iako znam na šta je mislio, neću to otkriti na stranicama ove knjige. Nek on sam objasni bar „trideset posto“ o čemu se zapravo radi prije nego što bilo kome prebaci da je nekom drugom novac najbitniji i prije nego što počne da se hvali time kako se on ne prodaje. Uz to bi mogao da objasni i još jedan detalj: viđanje i spavanje s mojom drugaricom. Divan čovjek, zar ne? Taj čin ulaska u rijaliti na godišnjicu prevare je jako ružan i smatram da je tako ponizio sebe, a onda i mene – napisala je, između ostalog, Kockarova.

Međutim, njen blizak prijatelj je za Kurirov Rijaliti otkrio da je ona u knjizi mislila na Koraćevu.

– Kija nije mogla da vjeruje da je Ana bila u tajnoj vezi sa Slobodanom, i to ubrzo nakon što se šou završio. To nikad neće moći da joj oprosti. Ana joj je rekla da snima spot s njenim bivšim mužem, ali ne i to da su završili u krevetu. Kad je Kija to saznala, poludjela je. Ne zbog toga što su se njih dvoje spanđali, nego zato što joj je Ana glumila prijateljicu u koju je imala mnogo povjerenja. Slijepo joj je vjerovala, teško je podnijela smrt njenog oca, a sada je izbrisala sve fotografije s društvenih mreža, otpratila je s Instagrama i za Anu ne želi da čuje – kaže naš izvor.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...