Radiša Trajković Đani uhapšen je kada je u toku vanrednog stanja i policijskog časa zajedno sa suprugom i nekoliko prijatelja ispijao kafu u jednom prijestoničkom hotelu. Pjevač je tako “zaradio” tri mjeseca kućnog pritvora, s mogućnošću da zbog nastupa izlazi iz kuće, za šta mu svakako treba posebna dozvola.

Međutim, kako prenose domaći mediji, Đani je “upecan” kako krši ovu zabranu kretanja.

Đanija je uslikao paparaco „Alo!“ u luksuznom beogradskom naselju Beograd na vodi, kako uživa u lijepom vremenu sa prijateljima.

Pjevač je u crnoj majici na kratke rukave sjedio za stolom u bašti jednog kafića, a još uvijek nije sigurno kojim je povodom bio tu, te koliko se zadržao.

I dok ostali građani Srbije, koji su uhvaćeni u kršenju zakona za vrijeme vanrednog stanja služe kazne kod kuće ili su morali da plate velike novčane kazne, Đani „familija“, kako za sebe voli da kaže, bahati se po beogradskim restoranima.

Povodom toga oglasila se njegova supruga Slađa koja je bila izuzetno bijesna jer su uslikali njenog muža.

“Pa šta ako je izašao, pa imamo pravo da budemo napolju dva sata? A kad ste ga uopšte fotografisali, koliko je bilo sati?”, upitala nas je Slađa, kao da nije znala kada joj muž izlazi iz kuće, a ni koliko vremena provodi napolju. Kada su joj rekli da je bilo nekoliko minuta poslije 18 časova popodne, ona je dodala:

“Pa eto, mi imamo pravo da izađemo dva sata od 16 do 18 časova.”

Izvor: Exkluziva.ba