OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Zoran prekinuo oca kad je pričao o Jeleninom ubistvu! Rekao kroz zube: ĆUTI DOK ČOVJEK PRIČA! (VIDEO)

Kurir
Suprug Jelene Marjanović, Zoran Marjanović gostujući sa ocem Vladimirom u emisiji neposredno po otkriću stravičnog zločina, u kojoj je gostovao i advokat u penziji Toma Fila, Zoran je važio za napaćenog udovca, a ne za jednog od osumnjičenih.

Međutim, jedan detalj je posebno zainteresovao javnost sada kad je on u pritvoru.

Dok je novinar Milomir Marić pitao “da li se neko pita zašto bi ti ubio ženu i ćerku ostavio kao siroče”, odgovori su se nizali.

“Nikog ne interesije motiv. Osnov je motiv. Ali toliko laži da izađe, odakle u ljudima tolika potreba da vas nazove ubicom, da aktivira cijelu javnost protiv vas”, rekao je Vladimir i naveo da su ih optuživali za bavljenje satanizmom, ali da je, kako kaže, satanizam ono što su uradili njihovoj porodici.

“Obično nema ubistava bez motiva kod normalnog čovjeka, jedino neuračunljiva osoba ubija bez motiva. Da li je to nacionalno, ljubav, novac, strast, ružna riječ… Bez motiva nećemo i naći ništa, u tom pravcu i ide istraga, zašto bi neko ubio ženu, mora da ima neki razlog”, nadovezao se Fila i naglasio da on smatra da je u pitanju bilo nečije “emotivno pražnjenje nad tom sirotom ženom”.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...