Foto: Instagram Call It Design

Vaš dom je vaš dvorac. Ali vaš dvorac ne mora imati prohladne hodnike, glomazne ormare, raspadnute zidove i jezive duhove. Može biti ugodno i toplo mjesto. Može izgledati sjajno i primamljivo. Pa, može izgledati kao dom.
Naravno, dizajner interijera ne može biti svatko. Ponekad nam svima treba malo pomoći. Malo nadahnuća. . Tu vam može pomoći Instagram profil Call It Design.

To je profil s gotovo 55 tisuća pratitelja i sadrži neke uistinu nevjerojatne primjere modernog dizajna iz cijelog svijeta. Od dizajna interijera i arhitekture do umjetničkih komada namještaja i detalja, prava je riznica za svakoga tko želi oživjeti svoj dom.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
(lajk.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.