Ovaj kandidat je nasmijao članove žirija i sve u studiju: Ono što je rekao Karleuši dugo će se pamtiti!


Vesela noć uz Zvezde Granda na OBN TV i sinoć. Duel između Denisa Kadrića (28) iz Velenja i Elmedina Kadrispahića (29) iz Vogašće doveo je atmosferu u studiju do usijanja. Denis je izveo pjesme “Smejem se,a plače mi se” i “Šampanjac”, dok se njegov protivnik opredijelio za numere “Plamen mog života” i “Zver”.Ovim interpetacijama duelisti su digli sve na noge, ali i nasmijali žiri. Na kraju rezultat je bio 6:6, pa su morali da pjevaju „na suho“, nakon čega je rezultat bio 5:1 u korist prvog kandidata.

„Čini mi se da je u ovoj situaciji dominatniji bio kandidat broj jedan. Dočarao je obje pjesme kao Mile Kitić. Za kandidata broj dva ovo je bio krupan zalogaj“, rekao je Šaban. Marija i Jelena nisu krile oduševljenje kandidatom broj jedan, čak su ga i častile novim nadimcima. „Denis je svima simpatičan, jer se vidi da je lajsna u glavi. Sviđa mi se kako drži mikrofon ispod miške. Vrlo je specifična pojava, ali on stvarno nije sam“, našalila se Jelena, na što joj je on odgovorio: “Pa što niste glasali onda za mene ako vam se sviđa“ i izazvao salvu smijeha. JK je za Elmedina imala samo riječi hvale.“Volim kad se tako pjeva“, dodala je Karleuša.

„Denise, ja ću za tebe da glasam dokle god sam ja ovdje. Ti druže imaš ozbiljnu dijagonozu i ja to ozbiljno poštujem“, poručila je Marija, dok je Elmedinu zamjerila da se pogoršao u odnosu na prvi krug u kom je bio njen favorit.

Kada je trebalo da da svoj komentar Bosanac je prvo ispričao basnu o kornjači i zecu, a zatim im rekao: “Upravo se to desilo da je kornjača bila brža od zeca. Denis je lošiji pjevač, ali je bio ubjedljiviji. Elmedin je omanuo, nije dovoljno vježbao, ali čestitam obojici“. Svoje razočarenje u Elmedina nije krila ni Ana. „Znamo kakav si talenat, ali izgleda da ovo nije bila tvoja noć. Imaš ljepšu boju od Denisa, ali je on svojom energijom pobijedio tebe. Vrati se u kolosijek“, poručila je Bekuta, piše zvezdegranda.tv.

Pravi pjevački okršaj pogledajte u videu i ostavite nam komentar ko je vama bio bolji.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...