Mnogi roditelji misle kako ovome odgajatelju nije mjesto blizu male djece jer ih plaši svojim izgledom.

Sylvain je 35-godišnji odgajatelj u vrtiću u francuskom gradu Essonneu koji bi uskoro mogao ostati bez posla jer se roditeljima njegovih učenika ne sviđa kako izgleda.

Naime, istetoviran je od glave do pete, doslovce, a to uključuje čak i očne jabučice.

Odgajatelj, koji se na društvenim mrežama zove Freaky Hoody, nedavno je gostovao na francuskoj televiziji kako bi se požalio na prijetnje otkazom koje dobiva isključivo zbog svoga izgleda. Sylvain tvrdi kako su ga nadređeni zamolili da više ne podučava vrtićku djecu nakon što su zaprimili nekoliko žalbi od roditelja čijoj djeci on ni ne predaje.

“Moj izgled je problematičan nekim ljudima, ali samo nekolicini, jednom roditelju na hiljadu, a to nisu ni roditelji djece koja su u mom odjelu. S roditeljima svojih učenika se sjajno slažem”, rekao je 35-godišnjak u intervjuu.

Djeca ga vole

Istetovirani odgajatelj kaže da mu više nije dopušteno raditi u vrtiću jer se njegovi nadređeni više ne žele baviti pritužbama roditelja. Objašnjava kako tetovaže ne utječu na njegovu sposobnost podučavanja djece i da je uvijek davao sve od sebe na poslu.

No, neki misle kako mu nije mjesto u obrazovnom sustavu, a posebno oko male djece. Čak su i neki njegovi učenici priznali kako im je isprva djelovao zastrašujuće. “Njegove tetovirane oči su me plašile, ali roditelji su mi rekli da se ne moram bojati i više se ne bojim. On je jedan od mojih omiljenih učitelja”, rekla je jedna djevojčica.

Sylvainov slučaj pokrenuo je žustru raspravu na francuskim društvenim mrežama ove sedmice. Dok neki misle da su važne samo njegove odgojne i predavačke vještine, drugi misle da je njegov izgled neprimjeren za malu djecu.

Izvor: Biscani.net/Net.hr