OVAKO ĆE DARKO IZLIJEČITI ZAVISNOST OD DROGE: Pjevač preuzima posebne mjere, mijenja život iz korjena!

alo.rs
Darko sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promJene krvi, jer vJeruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog porodici Lazić, Darko sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promJene krvi, jer vJeruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

– Otkako je, prIJe nešto više od mJesec dana, doživIo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova vjerenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što prije bio uz Marinu – kaže naš izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promijeni krv.

– Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mjesec dana, mišići su mu atrofirali, tijelo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vježbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promjene krvi – kaže naš izvor i objašnjava:

– Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osjećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da mijenja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada pretjeraju s drogama i alkoholom – kaže naš izvor na kraju.10

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...