U uskoj crnoj haljini sa prorezima proštela je modnom pistom, a iako nije manekenka, mnoge bi mogle da joj pozavide na tome.

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića nedavno je proslavila 59. rođendan, a prije samo nekoliko dana pojavila se i na reviji gdje je pokazala kako žena u ovim godinama može da izgleda.

U uskoj crnoj haljini sa prorezima proštela je modnom pistom, a iako nije manekenka, mnoge bi mogle da joj pozavide na tome.

Olji ovo nije bio prvi put da se oproba u manekenskim vodama, a i pored troje djece koje je rodila zbog zavidne linije, ali i stila u nju kada prođe gledaju i muškarci i žene.

Ona je najzgodnija baka na svijetu: Niko ne može da povjeruje koliko godina ima i momci padaju u nesvjest kada saznaju tu informaciju (FOTO)

Interenet je prepun ljudi i različitih priča o pojedincima koji imaju veoma zanimljive živote ili izgledaju malo drugačije od ostalih, pa samim time njihove priče postaju zanimljive za veliki broj ljudi, a nemali broj takvih priča ili snimaka postaju viralne.

Žena o kojoj je u ovome tekstu riječ se zove Alice Vasquez, instruktorica je joge i ona je iznenadila svojih 18 hiljada pratilaca kada je priznala da ima 40 godina.

Ona je nezvanično proglašena najljepšom bakom na svijetu, a sama je priznala da je svoje prvo dijete dobila kada je imala samo 16 godina, a da je do svoje 40. godine uspjela posati i baka jer je i njena kći koja također ima 16 godina uspjela kao i ona da rodi svoje prvo dijete a njoj podari njenoga prvog unuka, a do sada već ima troje unučadi.

Međutim, ono što zbunjuje sve one koji je prate na društvenim mrežama je njen zaista mladolik izgled, a i ona sama priznaje da su njene dvadesete bile zaista divlje godine njenoga života, te da je stalno bila u pokretu, mada je već bila mlada mama, te da nikada nije zastala da na pravi način razmisli o svome životu, već je samo preživljavala.

Pohvalila se kako je svoj 40. rođendan proslavila kako dolikuje, uz bazen, ali i da je posjetila striptiz bar.

O sebi misli kao o ženi koja ima 40 godina ali nije prosječna žena u tim godinama i da joj je želja da inspiriše neke druge žene da se ne skrivaju iza toga jer se osjećaju staro.

Ipak treba istaći da kod Alice nije sve u genima, već da je ona na svoj mladoliki izgled potrošila oko 50 hiljada eura, ali da je postigla rezultat koji je željela, te da većina mladih momaka misli da je njihova vršnjakinja i da uvijek budu šokirani kada im kaže da ima 40 godina, a kada im spomene i da je baka, najčešće momci padaju u nesvijest.