Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitju “Zadruga”, a sa smo 11 godina ona je komentarisala rijaliti program “Veliki Brat”.

Denser je ponosno objavio vidio klip na Instagramu, pa napisao da je njegova kćerka već sa 11 godina imala svoj stav, da je dijete poznatih roditelja, kako ističe, i sama je već bila poznata.

– Sa već 11 godina imala je svoje mišljenje i svoj stav, Luna djevojčica koja je davala intervju za tadašnje učesnike Velikog Brata, kao dijete poznatih roditelja, i onda je imala svoj sud, i svoje favorite.

Da li sad možete da prihvatite činjenicu da je ona neko o kome se pričalo prije svih, i da je ona neko čije je misljenje zanimalo narod, ona je davala sud o likovima koji su tada zakoračili na medijsku scenu, o ljudima koji nisu postojali u javnosti, a danas, danas pokušavaju da se predstave kao njeni stvaraoci.

Zastanite svi na kratko, stavite prst na ćelo, i prije nego da ista kažete, dobro razmislite, jer pored vas sjedi Luna Đogani, djevojka koja je svojim dolaskom na ovaj svijet, bila bitna i interesantna, bila je poznata! Jedna je Luna Đo -napisao je Gagi.

 

View this post on Instagram

 

Sa vec 11 godina imala je svoje misljenje i svoj stav, Luna devojcica koja je davala intervju za tadašnje ucesnike Velikog Brata, kao dete poznatih roditelja, i onda je imala svoj sud, i svoje favorite. Da li sad mozete da prihvatite cinjenicu da je ona neko o kome se pricalo pre svih, i da je ona neko cije je misljenje zanimalo narod, ona je davala sud o likovima koji su tada zakoračili na medijsku scenu, o ljudima koji nisu postojali u javnosti, a danas, danas pokusavaju da se predstave kao njeni stvaraoci. Zastanite svi na kratko, stavite prst na celo, i pre nego da ista kazete, dobro razmislite, jer pored Vas sedi Luna Djogani, devojka koja je svojim dolaskom na ovaj svet, bila bitna i interesantna, bila je poznata! Jedna je Luna Djo 💞👑🍀@[email protected]

A post shared by 🔊FUNKY “G”🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on