Ovako se Šaban veselio sa publikom nešto više od 12 sati prije saobraćajke: Bili smo zajedno na bini, a sada se opraštamo! (VIDEO)

Kurir

Pjevačica Tea Tairović pjevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom posljednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život.

Samo čudo spasilo je pjevačicu Teu Tairović da sjedne u automobil kojim je jutros kralj narodne muzike Šaban Šaulić krenuo ka aerodromu u Njemačkoj i doživio fatalnu saobraćajnu nezgodu zbog koje je izgubio život.

Tea je sinoć nastupala sa Šabanom, a jutros je trebalo da krene istim automobilom, međutim prilikom dolaska izgubila je kofer zbog čega je bila spriječena da krene i time sebi možda spasila život. Tairovićeva je danas otkrila kako su izgledali Šualićevi posljednji sati života.

Nakon ovoga Tea se oglasila na Instagramu objavivši snimak sa sinoćnjeg nastupa.

“Ne znam kako da počnem ovu objavu, sve što bih rekla je možda suvišno.

Teško mi je, prije nešto više od 12 sati bili ste na bini i bili ste živi.

Vaša supruga je izgubila muža, vaše kćerke i sin su izgubili oca, vaši unuci su izgubili dedu, region je izgubio najveću zvijezdu i najboljeg vokala svih vremena.

Osim što ste mi obilježili karijeru, naučili ste me koliko je važno i koliko je prelijepo biti tako izvanredan, a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman.

To nije kliše, to je istina. Uvijek ću rado pjevati naš duet, kao i do sada, ali teško bez suza…

Možda bi neko sve ovo bolje i ljepše rekao, ali ja ne umijem i šokirana sam…”, napisala je pjevačica dok je i dalje bila u šoku.

.

.

.

Preminuo muzičar koji je vozio Šabana

U nesreći u Njemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a preminuo je i vozač, muzičar Mirsad Kerić (43).

Naime, kako je pisao “Blic”, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Mirsad je vozio, Šaban je sjedio pored njega, dok je pozadi bio Slobodan Boban Stojadinović. Nakon saobraćajke ljekari su se borili za njegov život, ali muzičar je preminuo.

Prijatelji su se od njega opraštali putem društvenih mreža, pa uz fotografije ostavljali emotivne poruke.

.

.

.

Njemački doktori SASTAVLJALI DELOVE TELA, naša medicinska sestra bila uz Šaulića!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

Zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Diseldorfa negde oko četiri ujutru, gde je trebalo da se ukrcaju na let za Beograd.

Prilikom sudara, Šabanu je pukla srčana aorta i u besvesnom stanju je prevezen u bolnicu. Tamo ga je odmah dočekao tim lekara koji su se borili za njegov život – ispričao je sa žaljenjem Markata koji kaže da ništa nije naslućivalo na ovakvu tugu.

Kada je Šaban stigao u bolnicu jedna od medicinskih sestara, koja je, ispostavailo se ubrzo, sa područja bivše Jugoslavije, odmah ga je prepoznala i vrisnula.

– Ljudi, ovaj čovek je najveća zvezda u Srbiji! – viknula je doktorima, međutim stručni tim, iako je davao sve od sebe, nažalost nije uspeo da mu spase život.

Vozač koji je upravljao vozilom u kome su bili Šaulić i Mirsad Kerić, trenutno je u kritičnom stanju i lekari mu se bore za život, dok je pevačev kum Bobi zadobio prelom tri rebara i polomljeni su mu zubi.

Nemački mediji pišu da je saobraćaj dugo posle nesreće bio zaustavljen, kao i da su vatrogasne ekipe jedva izvukli povređene iz automobila.

– Spasilačka služba dobila je jutros (17. febereuara) oko 6.50 sati da se na auto-putu A2 u pravcu Dortmunda desio težak udes u kojem su učestvovala dva vozila – objavio je portal Westfalen-blatt.de o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio popularni pevač. Do 9.30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Preme nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Kurir.rs / Foto: Printscreen westfallen-blatt.de, Dragana Udovičić42

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...