Ganski umjetnik Poka Art istražuje bitke, dnevne prepreke i najveće trenutke u svakoj vezi.

Njihovi obrisi reprodukuju apsolutne osnovne ali važne faze koje će se svaki par proći.

1. Mislim da se svaki par može identifikovati s tim. Jednom u neko vrijeme, vi i vaš suučesnik imaćete različite interese, a neophodno ih je promatrati, a još uvijek shvatiti kako provesti više vremena zajedno; idealno, izvan ekrana.

 

2. Bitno je držati stvari pod lupom.

 

3. Budimo realistični, veliki dio bilo kojeg odnosa ide na jelo. To je pristojno kada dođete do tog mjesta sa svojim partnerom gdje ste tako ugodni da ne morate staviti na show da biste pristojno jeli.

NAJBOLJE SMO OSTAVILI ZA KRAJ —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – OVE ILUSTRACIJE ĆE SHVATITI SAMO OSOBE KOJE SU U VEZI: Čekajte samo dok vidite broj 5. DA LI I VI OVO RADITE? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.