Ovi horoskopski znakovi su najprivlačniji ženama: Lav vatren, Vaga željna da pruži zadovoljstvo


Ovnovi su poprilično dopadljivi ženskom svijetu. Vole da kontrolišu, izuzetno su dobri u ljubljenju, ali su nestrpljivi i često sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često su prolazni, ali ako se zaljube, očekujte jedan od najlepših ljubavnih doživljaja.

Bik: Za ovaj znak kažu da je najbolji ljubavnik i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za seksom čini se nezasitim. Za njega je ljubav poput hrane, u kojoj treba uživati dugo, često i predano.

Blizanci: Ako cijenite inteligenciju, Blizanci su idealni za vas. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i ženski rod lako obaraju s nogu. Kao ljubavnici izuzetno su maštoviti i s njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, vodite računa da slične karakteristike i oni očekuju od partnerke.

Rak: Kao najemotivniji i najosjetljiviji znak Zodijaka, Rak treba nježan dodir i duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primjetiće ako drugima činite dobra djela. Veoma su predani i strasni ljubavnici, ali ako iznevjerite njihovo povjerenje, spremni su na žestoku osvetu.

Lav: Uvijek vatreni, Lavovi gore u seksualnoj samouvjerenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke vještine skoro na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte mnogo poklona i pažnje.

Djevica: Ako želite nekome da budete centar svijeta, osvojte Djevicu. Iako izgledaju mirne i staložene, čak i ledene, ispod se skriva ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija za vezu. Ali ako ih osvojite, vaše su za cijeli život.

Vaga: Željna da pruži zadovoljstvo, Vaga je odličan i predan ljubavnik. Voli sentimentalnosti i romantičnost, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.

Škorpija: Najseksualniji od svih horoskopskih znakova Zodijaka, Škorpijama nije strano da manipulišu i iskorištavaju druge da bi zadovoljili svoje seksualne apetite. Imaju magnetsku privlačnost, odlični su u krevetu iako imaju problem sa uplitanjem emocija u cijelu priču.

Strijelac: Strijelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Često su strastveni prema jednoj osobi, ali brzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za kratku i zabavnu avanturu Strijelci su pravi izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo nestabilnim horoskopskim znakom.

Jarac: Jarac je rezervisan prema drugima, pa se mora jako zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Nisu skloni eksperimentisanju, ali su stabilni i vjerni u vezama, pa su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.

Vodolija: Obožavaće vas zbog vašeg tijela i neće se zamarati odnosom prije nego što vas pozove u krevet. Veoma su željni fizičke ljubavi i nepredviljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Ribe: Ovaj znak pružiće mnogo zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsretnije su kad su svi oko njih sretni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema tog problema koji neće željeti da riješe seksom pomirenja.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...