IAKO je većini ljudi diljem svijeta najkorištenija aplikacija trenutno ona s omiljenim portalom vijesti, svakako je potrebno stvoriti si distrakciju i malo se opustiti od stresa koji je trenutno nažalost prisutan u svakome.

Najbolji lijek za opuštanje definitivno je smijeh, a ako vam se ne gledaju komedije ni humoristične serije, nego želite instantno podizanje raspoloženja, obavezno provjerite ovih sedam profila koji svakodnevno kreiraju urnebesan sadržaj. Njihova publika broji više stotina tisuća, pa čak i milijuna pratitelja, a zašto je to tako, uvjerite se sami. 

1. @mytherapistsays

2. @memesturbationation

[email protected]

[email protected]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Ovi urnebesni Instagram profili će vam u trenu popraviti raspoloženje / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.