Vjerovali ili ne, upravo vi možete biti jedan od učesnika Farme 7, koja starta 15. februara. Nova sezona najpopularnijeg rijalitija u regionu ove godine donosi brojna iznenađenja.

Jedno od njih je i to da će se među VIP seljacima ove godine naći i jedan čovjek iz naroda. Prijavite se za audiciju koja će se održati 31. januara od 12 časova u ulici Neznanog junaka broj 1 u Beogradu.

Samo jedan će imati priliku da se useli na imanje u Lisoviću i postane “farmer iz naroda”. Ne propustite šansu da se nađete među VIP ličnostima.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.