OVO GLEDAOCI NE ZNAJU: Produkcija Zadruge povećala Luni honorar, a Anabela troši novac samo za sebe!

Kurir
Produkcija "Zadruge" povećala je za 200 eura nedjeljni honorar Luni Đogani zato što je znatno doprinijela gledanost rijalitija. Tako će ona ubuduće sedmično zarađivati 800, umjesto dosadašnjih 600 eura, saznaje Kurir.

Ako će se nekome na kraju isplatiti sva poniženja, svađe, tuče, preljube i spletke pred kamerama, bez sumnje će to biti nasljednica dinastije Đogani, koja je u rijalitiju započela vezu s oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

Ono što je Luna uradila za “Zadrugu” vrlo brzo su prepoznali gledaoci, kojima je blogerka postala glavni favorit, ali i producenti, tako što su je pošteno novčano nagradili za trud.

Prema saznanjima, Luna je jedina učesnica koja je prošle nedjelje potpisala novi ugovor na zahtjev produkcije.

– Luna je pojedinačno najviše doprinijela da gledanost “Zadruge” bude u samom vrhu i red je bio da bude nagrađena za to. Ona je, prema prvobitnom ugovoru, bila među učesnicama koji su bili srednje plaćeni – 600 eura nedjeljno. Zato smo prošlog petka s njom potpisali novi ugovor kojim je honorar povećan za još 200 eura na nedjeljnom nivou – kaže izvor blizak produkciji.

Za 21 nedjelju, koliko je prošlo od početka rijalitija, Đoganijeva je zaradila 12.600 eura, ali pošto će rijaliti trajati do kraja maja, Luna će imati priliku da inkasira mnogo više.

Njena majka, Anabela Atijas, podigla je krajem decembra 3000 eura od kćerkinog honorara, uz obrazloženje da joj je taj novac neophodan da plati novu pjesmu. Producenti su morali da joj isplate traženi novac jer je blogerka prije ulaska u “Zadrugu” ovlastila svoju majku da može da podigne njenu zaradu.

Luna je među tri takmičara koji imaju najviše šanse da osvoje prvo mjesto. Ako se to dogodi, njoj neće biti isplaćeni nedjeljni honorari, već samo glavna nagrada od 50.000 eura – rekao je sagovornik.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...