Ova nedelja bila je u znaku pjevačice Aleksandre Prijović koja je u utorak proslavila svoj 25. rođendan. Tim povodom napravila je žurku za sve koji joj znače, a svakako je veliku pažnju skrenuo poklon koji je dobila od supruga Filipa.

Još nisam otvorila poklone, jer sam kasno legla. Nisam ni stigla frizuru da namjestim – rekla je Aleksandra koja je od Filipa dobila veliki buket cvijeća za rođendan.

Osim slavlja, Aleksandra je baš na dan svog rođendana odlučila publici da pokloni novu pjesmu koja nosi naziv “Legitimno”. Inače, ova numera odmah je našla put do srca publike, a trenutno je prva u trending listi na Jutjubu.

Zadovoljna sam reakcijama za sada, pa polako, vidjećemo sve. Vrijeme će da pokaže. Ja imam nekih par nastupa, radi se malo, tako da ne mogu sad ništa da ne snimim – govorila je Aleksandra.

Na ručku zajedno sa pjevačicom Aleksandrom Prijović bio je novinar TV Pink Nemanja Vujičić, a sve detalje saznaćete u nedelju od 13:30h tokom emisije “Premijera – Vikend specijal”.

Izvor: Pink.rs

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.