Sin Cece Ražnatović Veljko, jučer se vjenčao sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić. Oni su se prvo vjenčali u Hramu Svetog Save, a onda je žurka napravljena u Hajatu gdje je održano i građansko venčanje.

Iako je svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić bila u potpunosti medijski pokrivena, od kupovine mlade, do vjenčanja u Hramu Svetog Save, pa do proslave i gradske ceremonije u presoničkom hotelu, mladenci su imali jedan poseban zahtjev od svojih gostiju.

Na stolovima se nalazilo obavještenje o zabrani korišćenja društvenih mreža. Zapravo jedino što je gosti trebalo da urade jeste da se suzdrže od objavljivanja na društvenim mrežama.

Ipak, izgleda je ovo bilo previše da se traži od njih, pa su se snimci i slike veoma brzo pojavljivale, naročito na Instagramu.

Među prvima je bila Ana Nikolić, koja je objavila provokativnu sliku.

A onda i sliku sa same svadbe.

 

Isto su uradili i ostali gosti, pa su se slike sa svadbe proširile društvenim mrežama.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.