Danima unazad dvoje supružnika iznosi “prljav veš“ vezan za svoju bračnu zajednicu i govori o svemu onome što nije valjalo tokom njihovog braka, a Kija je više puta isticala da joj je najteži dan u životu bio onaj kada je, neposredno prije operacije koja joj je, takođe, teško pala, u Slobinom telefonu pronašla nešto što ju je dotuklo. Iako nije željela da otkrije šta je u pitanju, Pink.rs uspio je da sazna da je riječ o Radanovićevoj eksplicitnoj prepisci sa zgodnom koleginicom.

Ekipa portala Pink.rs uspjela je da dođe do privatne prepiske Slobe Radanovića, koji se putem Fejsbuka udvarao tadašnjoj koleginici iz “Pinkovih zvezda“, a koja se godinu kasnije proslavila kroz “Zvezde Granda” Lejli Zahirović, iako je u tom trenutku bio u braku sa Kristinom.

Ovoj vatrenoj crnki Sloba je uputio niz komplimenata na račun njenog atraktivnog izgleda, što je u potpunosti razorilo već utučenu Kristinu, koja se te 2015. pripremala za operaciju, a kako se Slobina i Lejlina konverzacija odvijala pogledajte u gore postavljenim fotografijama.

– Znaj da će moje oči biti uprte ka tebi. Imaš slatku g*zu i super tijelo! Šta me zanima, ja uspijem da vidim – stajalo je, između ostalog, u Slobinim porukama upućenim Lejli.

U prilog ovoj prepisci ide i izjava jednog od finalista “Pinkovih zvezda“, koji je za Pink.rs ispričao da su svi takmičari primijetili da se Sloba baš “zagrijao“ za zgodnu koleginicu.

– Svi su provalili da tu nešto postoji, komentarisali smo i mi među sobom. Muškarci svašta pričaju, al` i nama je, iskreno, bilo čudno što se tako otvoreno nabacuje Lejli i non stop priča o njoj, njenoj g*zi… A znali smo da ima ženu. Što je najgore, i Kiju smo stalno viđali u Šimanovcima, jer ga je bodrila dok se takmičio. Ma, zatreskao se on ozbiljno u Lejlu tad – rekao nam je pjevač koji je iz razumljivih razloga insistirao da mu ne otkrivamo ime.

Podsjetimo, Sloba je sa svojom sadašnjom djevojkom Lunom Đogani prije “Zadruge“ takođe stupio u kontakt putem društvenih mreža, gdje su razmjenjivali poruke, a Kristina je priznala da blogerka nije jedina djevojka kojima se oženjeni pjevač nabacivao na mrežama, iako je u braku.