Ovo je kćerka Mustafe Nadarevića: Krasi je neobično ime i nesvakidašnja ljepota (FOTO)

BISCANI.NET
A za svog tatu Nana ima samo riječi hvale, no poput njega, zna se i dobro našaliti.

Mustafa Nadarević prekjučer je proslavio 75. rođendan. 

Nezaboravni Izet Fazlinović iz megapopularnog serijala “Lud, zbunjen, normalan” živi u Zagrebu s kćerkom Nanom i sinom Ašom, a najstarija kćerka Nađa uglavnom je u Njujorku te ih s vremena na vrijeme posjeti.

Prije šest godina Mustafa je ostao bez svoje velike ljubavi, supruge Slavice Radović-Nadarević, koja je umrla nakon borbe s opakom bolešću. Uz svoju Slavicu bio je do posljednje sekunde.

Upoznao ju je u poznijim godinama, kad je iza sebe već imao dva braka i troje djece.

Najstarija kćerka Nađa povjesničarka je umjetnosti i s majkom Jasnom, Mustafinom prvom suprugom, danas živi u Americi. Nanu i sina Ašu (24), inače uspješnog sportaša, glumac je dobio u drugom braku sa Snježanom Nadarević. Jednom prilikom objasnio je kako su dobili pomalo neobična imena.

“Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, izjavio je jednom Nadarević.

A za svog tatu Nana ima samo riječi hvale, no poput njega, zna se i dobro našaliti. Njihovu zajedničku fotografiju potpisala je riječima:

‘Osim dobrog izgleda i dobar humor nam je u genima. Od tate sam naslijedila puno dobrih gena, ali ne i dobru kosu.’

Uopće nije diskutabilno da je Nana naslijedila dobar izgled, a to možete vidjeti u narednim fotografijama.

 

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...