Kći poznatog nogometaša Ruslana Pimenova i ambiciozne majke Glikerije, ova djevojčica zanosnih očiju, već je s tri godine postala model i otada je “nosila” Armanija, Roberta Cavallija, Replay, Benetton…

Kristina Pimenova desetogodišnja je djevojčica koja je proglašena najljepšom na svijetu.

Foto:Instagram

Kći poznatog nogometaša Ruslana Pimenova i ambiciozne majke Glikerije, ova djevojčica zanosnih očiju već je s tri godine postala model i otada je “nosila” Armanija, Roberta Cavallija, Replay, Benetton…

Foto:Instagram

Njezina majka za nju je potpisala unosan ugovor s jednom od najjačih modnih agencija u Los Angelesu, a Kristina ima nekoliko milijuna fanova na društvenim mrežama na kojima njezina majka postavlja fotografije koje mnogi osuđuju zbog mamca za pedofile.

Foto:Instagram

Svaka njezina fotografija na Instagramu ima oko 50 tisuća lajkova, a mnogi se pitaju treba li Kristini upravo takvo djetinjstvo.

Izvor:Večernji.hr

Više saznajte na izvornom linku: – OVO JE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA SVIJETA, SA TRI GODINE JE NOSILA DIZAJNIRANU ODJEĆU: Ljudi ne mogu da vjeruju da ovako živi, DA LI JE OVO REALNO?! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.