Dan pred raskošnu svadbu pjevačice Danijele Karić i plesača i koreografa Ivana Mileusnića sve je spremno za veliko slavlje, a još jedno poznato ime sutra će uveličati ovaj događaj na kome će se okupiti mnogi pripadnici džet-seta.

Danijela i Ivan će se sutra, 2. maja, najpre vjenčati u Hramu Svetog Save, a svadbeno slavlje će potom biti održano u “Vili Jelena”. Goste na glamuroznoj svadbi zabavljaće orkestar Aleksandra Sofronijevića i Milica Pavlović, ali ona neće biti jedina pjevačica koja će zapjevati.

Naime, po posebnoj želji mladenaca, na svadbi lijepe pjevačice i plesača, koji radi i kao sudija i trener, specijalan gost biće i Vesna Zmijanac.

Popularni par, koji je 8. marta ove godine već sklopio građanski brak, kroz tri mjeseca postaće roditelji dječaka, budući da je Danijela u šestom mjesecu trudnoće.

Ova novinarka je svojom pojavom milione gledalaca natjerala da počnu gledati fudbal!

Novinarka i prezenterka Lidsa, Ema Luis Džons, ponovo je bila u centru pažnje britanskih medija zbog ”stajlinga” koji je imala tokom jedne ceremonije.

Naime, duboki dekolte i uska haljina mamila je uzdahe na godišnjom dodjeli nagrada Lidsa i nije čudno što mnogi žele da vide ovaj klub ponovo u Premijer ligi.

Ovaj tim je dobar dio sezone proveo na vodećoj poziciji u Čempionšipu, potom su pali na drugo mjesto, a sada su i zvanično van dvije pozicije koje vode u Premijer ligu.

No, trenutno su treći, igraće u Plejofu za Premijeršip, te još uvijek imaju šansu da se plasiraju u najelitnije englesko fudbalsko takmičenje.

Vratimo se novinari na minut – pogledajte njen Instagram profil.