Ovo niko nije znao: Rada Manojlović otkrila detalje veze sa Harisom i kako je sve počelo

avaz.ba

Čak godinu dana su krili status, a Rada je priznala ko je koga tu smuvao i kako je gledala na dosta mlađeg Harisa Berkovića kada ga je upoznala. Rada Manojlović i Haris Berković konačno su odlučili da u emisiji “Amidži šou” koja se prikazuje na televiziji “Pink” otkriju kako su se upoznali, a pjevačica je i priznala da su njih dvoje čak dvije godine u vezi, iako mnogi misle da je u pitanju samo godinu dana, prenosi Kurir.rs.

“Ja sam je prvi vidio, i to na TV-u. Mogu slobodno da kažem da sam bio klinac tada”, našalio se Haris na početku priče, a Rada je objasnila: “On je bio veći klinac nego što sam ja klinka, razlika između nas je devet godina”. Kada su se prvi vidjeli, Haris nije ni sanjao da će završiti sa Radom za koju je, kada ju je uživo vidio, pomislio da je top ženska i dobra pjevačica. “Drugi korak bio je kada smo snimili duet. Tokom takmičenja je trebalo da navijam za brata, ali sam navijala i za Harisa zbog čega sam se zapitala: ”Da li je moguće da ja njemu priđem i preuzmem inicijativu?”. Nakon toga baš Radi je zapalo da sa Harisom pjeva duet u takmičenju – to nije bilo slučajno, već njen dobro osmišljeni plan.

Kako je rekla, plašila se da će se on poslije svega vratiti u Bosnu i da će im se putevi zauvijek rastati. Definitivno je preuzela inicijativu i poslije nastupa ga je, kako je otkrila, upitala da li je gladan. “Brinula sam se da čovjek ne ode na posao gladan. Na večeri sam shvatila da je on bacio oko na mene. Mislila sam da je stidljiv, ali…Kod njega mi se najviše dopalo što smo se mi jedno tri mjeseca samo dopisivali. Ni u jednoj poruci me ništa kokretno nije pitao, mislila sam da je problem do mene”, ispričala je Rada u emisiji “Amidži šou”.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...