OVO SE DESILO PRIJE ŠAMARA I IZLASKA IZ ZADRUGE: Razlog Slobinog LOMA i SVI prekršaji sa Lunom!

srbijadanas.com
Sloba Radanović je na sinoćnoj žurci za reprizu Nove godine u rijalitiju ``Zadruga`` napravio nekoliko skandala. Iako se pravdao da nije pijan ni lud, izgleda da mu je alkohol ipak u jednom trenutku popio mozak. On je lomio inventar u dvorištu, svađao se sa Lunom, gurnuo je, a ona ga ošamarila. Potom je nogom razvalio vrata i izašao sa imanja da bi ga obezbjeđenje naknadno vratilo.

Razlog njegovog sloma bilo je suđenje za prekršaj koji su napravili on i Luna – osamili su se u toaletu. Ali, kako kažu, ne zbog intime, nego zato što je Radanoviću bilo loše. Oko kamere prati sva dešavanja zadrugara 24 sata. Jedino mjesto koje ostaje anonimno za auditorijum jeste kupatilo. Da podsjetimo, zadrugari su se usaglasili da ne žele u kupatilu kamere, pod uslovom da samo jedno može biti prisutno u toj prostoriji.

On je tamo navodno povraćao, Luna ga je trijeznila i žestoko mu pridikovala. Zato se mladi pjevač ljutio na suđenju.

– Svakoga dana neko zajedno ulazi u ve-ce i sad meni sude. Nije mi bilo dobro, ona mi je držala glavu… Neću svoja sr*nja da prepričavam na televiziji. I sad je to kao neki problem? – bijesan je bio, a kada su ga upitali zašto nije išao na kapiju ako mu nije bilo dobro, on se još više rasrdio:

– Zato što na kapiji recimo cijeli dan molim da za zavoj da mi previju ruku! I?

Bane Čolak, ovonedjeljni vođa koji je predsjedavao sudu, stao je na Slobinu stranu i rekao da je normalno što je išao do toaleta prvo, a ne do kapije, jer bi se u suprotnom ispovraćao ko zna gdje. Međutim, Radanović se već prethodno razljutio i napustio sudnicu.

– Boli me ona stvar i za sud i za suđenje. Idem ja! Meni niko nije sudio ni napolju, pa neće ni ovdje.

Poslije toga je nastao haos o kom smo ranije govorili, kada su Luna i Sloba, osim kršenja pravila o zajedničkom ulasku u toalet, prekršili još nekoliko zbog čega bi mogli da budu kažnjeni u narednom periodu: skidanje bubice, uništavanje inventara, fizički kontakt (šamaranje, odgurivanje), nepoštovanje suda i napuštanje suđenja…0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...