OVO SE NIJE DESILO ZA 10 SEZONA ZVEZDA GRANDA: Pogledajte kako je Dunja Popović napustila takmičenje!


Dragica Zlatić učestvovala je u duelu u petom krugu “Zvezda Granda“ sa Dunjom Popović. Prva kandidatkinja predstavila se pjesmama “Podsjeti me“ Marije Šerifović i “Opa, opa“ Viki Miljković, dok je druga izabrala numere “Ljubav u doba kokaina“ Ace Lukasa i Ivane Selakov i “Takvi kao ti“ Nine Badrić. Nakon duela Dunja i Dragica nisu dobile nijedan glas žirija. Što je još bilo čudnije žiriju su se njihovi nastupi svidjeli.

“Djevojke, obje ste pjevački napredovale. Dragice, lijepo si otpjevala i moju i Marijinu pjesmu, a malo bolja si bila u Marijinoj. Dunja, ja sam oduševljena koliko si vokalno napredovala i koliko si vježbala“, rekla je Viki. I Ana Bekuta je pohvalila kandidatkinje da su se potrudile i bile jako dobre.

“Meni se ništa nije dopalo“, bio je kratak Šaban. Marija Šerifović je rekla kako obje izgledaju kao da su ispale iz filma “Star Wars“ (Ratovi zvijezda) ali da je njihov trud vidljiv.

“Dragice moju pjesmu si otpevala okej, a u obje pesme si bila korektna. Ništa tu nije bilo ni drastično ni fantastično“, rekla je Marija Šerifović i pitala Dunju da li stvarno misli da je sad pjevački bila bolje nego u prethodnim krugovima:

“Ja sam dala i scenski nastup i pjevanje i harizmu i energiju i sve sam dala ovdje na sceni…“, rekla je Dunja. Umiješala se Viki Miljković i pitala Mariju šta tu nije valjalo, a Marija je bijesno ustala sa stolice i rekla:

“Ajmo ljudi nemojte da se za****** i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pjevanje i vi ste šou!“ Dunja je gledala Mariju u šoku, mahnula rukom i napustila scenu. Viki Miljković je pokušala da smiri Mariju, a kako se završio ovaj skandal pogledajte u video snimku.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...