OVO SMO SVI ČEKALI: Kija kod Ognjena napokon ispričala ono što je dugo htjela da kaže! (VIDEO)

Pink.rs
U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" gošće Ognjena Amidžića su zadrugari Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Bora Santana, Nemanja Đerić Đekson i Vladan Vojnović Vojke.

U večerašnjem izdanju emisije “Amidži šou” gošće Ognjena Amidžića su zadrugari Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Bora Santana, Nemanja Đerić Đekson i Vladan Vojnović Vojke.

Odmah na početku imali smo priliku da vidimo Kiju pored Ognjena, a ona je danas već najavila da će pričati sve o svom odnosu sa suprugom Radanovićem.

Ognjen je odmah imao pitanja za Kiju koja interesuju domaću javnost, te je upitao šta je to “prijetila” da će da kaže:

– Svi znaju da sam ja prije jedno mjesec dana ustala i rekla da ga i dalje volim, ništa se tu nije ugasilo. Željela sam da nastavim svoj život, ali mi smo zatvoreni i tamo smo se zbližili. Uspomene su opet stvorene. Taj prostor me natjerao da to kažem, ja sam to osjećala, nisam željela da priznam. Kada sam ja to rekla njegov odnos se promijenio prema meni i to su svi primijetili. Onda se desilo ono što se desilo sa mojim ocem, pričali smo o našem braku, emocijama. Nisam ja ta koja je željela da se to ne zna, nego on jer je i Luna upletena u tu priču. Vrijeme je da kažemo o čemu smo pričali, da objasnimo našim prijateljima, porodicama, a i gledaocima kojima ništa nije jasno… – rekla je Kija na samom početku.

– Ja sam htjela da kažem da smo pričali o našem braku, on je meni rekao da me voli, to do sada nije javno rekao. Svaki put kad je pokušavao da misli na loše stvari u našoj vezi, vraćale su mu se lijepe stvari. I te ružne stvari, 20 posto njih, mi smo pričali i riješili to. I on mi je rekao da me voli. Priznali smo jedno drugom da se volimo. Mi se nismo pomirili, a šta će to dalje dovesti, vidjećemo. Moji nervni slomovi i sve to što se desilo je zato što nisam mogla da kažem da mi je priznao da me voli – rekla je Kija.

– Oboje se izvinjavamo našim porodicama i prijateljima i pričali smo o tome šta bi bilo kad bismo se pomirili. Ja bih voljela da imam dobar odnos sa njegovom porodicom, mi smo krivi za cijelu zavrzlamu – rekla je ona.

Dok je Kija pričala o svemu, Slobodan je sedeo u publici i samo se blago osmjehivao, a očigledno je bilo da se slaže sa svime što je njegova supruga rekla.

Video možete pogledati klikom OVDJE.

Foto: Printscreen Youtube0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...