Poznata zadrugarka nikako da odoli svojoj velikoj strasti – izradi selfi fotografija, a kao što je nekoliko puta dokazala, najviše voli da je pred objektivom potpuno naga.

Stanija Dobrojević toliko voli da se slika gola da je počela da štanca i provokativne fotografije. U nastavku teksta pogledajete neobjavljenih starletinih eksplicitnih slika, na kojima pozira kao od majke rođena. Bivša zadrugarka se potrudila da do izražaja dođe njena guza i silikonske grudi.

Interesantno je i to da je za potrebe ovog sopstvenog foto-šutinga koristila digitalni aparat, a kao što to starlete najviše vole da rade, slikala se u ogledalu. I koliko god da smo navikli da nas Dobrojevićeva zasipa golotinjom već godinama na razne načine – što u rijalitijima, što na društvenim mrežama – ona uvijek iznova šokira.

Stanija svaki trenutak koristi kako bi pokazala svoje tijelo i poručuje svima da je ne zanima što je drugi doživljavaju kao laku žensku.

– Slikam se za sebe, kome se sviđa, neka gleda, kome se ne sviđa, ne tjeram ga. Obožavam da se slikam, i što manje garderobe imam na sebi, to se osjećam slobodnijom i ljepšom. Bog je ženu stvorio sa oblinama i treba to i da pokaže. E sad, to što neki smatraju da to nije u redu, njihov je problem. Ne zanima me. Ja ću uvijek ovako da se slikam i od prvog dana kada sam se pojavila na malim ekranima, bila sam drugačija od svih. To treba cijeniti – smatra Stanija.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Kurir.rs.

 

 

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba