Na društvenim mrežama isplivala je navodna prepiska Lune Đogani na kojoj pobjednica druge sezone Zadruge navodno piše da joj nije žao što je Nadeždu brutalno pretukao Toma Panić.

Međutim, Đoganijeva je demantovala te navode:

Naravno da nisam ja napisala. Nikad u životu ne bih podržala nasilje nad bilo kojom ženom. Kada pogledate malo bolje sliku koja kruži internetom, vidi se da je montirano. Nadeždi sam odmah poslala poruku podrške i objasnila šta se dešava da ne bi pomislila da sam zaista ja. Tomin postupak najgore osuđujem- rekla je Luna.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

 

 

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.