Dara Bubamara je našoj javnosti sada poznata ne samo po svojim pjesmama i po pjevanju, već i po brojnim s.ks skandalima, kao i imidžu koji počinje da podsjeća na imidž ne pjevačice, već p.rno dive.

Naime, pjevačica se ni poslije tri p.rno skandala nije primirila, već je sada snimila navodno novi video, a sudeći po njenim komentarima, ovaj je još i eksplicitniji.

Naime, ona je nedavno u jednoj emisiji rekla kako je prije samo nekoliko dana snimila novi video jer nije mogla da odoli pošto je veoma uživala, pa je željela da to zabilježi.

– Moja Dara je skroz opičena! Eto, ponovo se snimala, ali sada nije sama, već sa muškarcem. Rekla mi je: “Nisam mogla da odolim, to je jače od mene!” – priča Darina drugarica.

Bubamara joj je do detalja ispričala svoje egzibicije iz spavaće sobe.

– S.ks im je bio toliko dobar da je Dara u jednom trenutku predložila da se snime kako bi imala uspomenu. Njen partner je pristao, pa su uključili kameru na telefonu i snimali akciju koja je trajala desetak minuta – priča pjevačicina drugarica i nastavlja:

– Dara mi se pohvalila da je snimak “top topova”, ali da se uspaničila da ne procuri u javnost, pa ga je odmah obrisala. Poznajem je dobro i ne vjerujem da je to učinila! Ne bi me iznenadilo da se na internetu ovih dana pojavi taj snimak, pa da mi ona opet kuka da joj je život upropašćen – rekla je drugarica na kraju.

(Kurir)