Vratio sam se! Opet sam ispisao povijest, prvi sam borac koji je nokautirao ljude u velteru, perolakoj i lakoj kategoriji! Jako sam sretan Joe, moj tim i publika su fenomenalni, vikao je Conor McGregor nakon maestralnog povratka u oktogon.

Irac se vratio u oktogon prvi put nakon listopada 2018. godine i poraza od Habiba. Nije dugo bio u ritmu borbe i mnogi njegovi navijači su se pribojavali, ali nije bilo potrebe. Majstor ostaje majstor. Trebalo mu je samo 20 sekundi da shvatimo koliko nam je falio, a to je na svojoj koži osjetio i Donald Cerrone kojeg je nokautirao nakon 20 sekundi.

Conor je imao veliku podršku svojih navijača, a uz njega je bila i supruga Dee Devlin koja je odmah nakon nokauta uletjela u oktogon i izgrlila svog supruga.

No imao je Conor još jednu žensku osobu uz sebe, a riječ je o njegovoj najvjernijoj navijačici. Nije mu niti kćer, niti majka, riječ je o Meksikanki Mermaid Lulu koja se u McGregora zaljubila prije nekoliko godina i od tada prati svaku njegovu borbu.

Poslala mu je i poruku podrške uoči borbe i to u golišavom izdanju. 

Njezin najveći san je das jednog dana upozna Irca kojeg naprosto obožavam a tu i tamo zna popiti njegov viski. Dok ne ispuni svoj san, Lulu će do tada sa svojim golišavim fotografijama usrećivati korisnike društvenih mreža.

To joj za sad jako dobro ide, a što ima sve u ponudi, to možete pogledati u nastavku…

 

 

🐮

A post shared by 🇲🇽 (@mermaidluluu) on Aug 16, 2019 at 6:22pm PDT

 

 

 

🦋

A post shared by 🇲🇽 (@mermaidluluu) on Aug 7, 2019 at 8:20pm PDT


Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Pa tko ne bi pobijedio uz nju: Conor ima seksi navijačicu! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: