PALE TEŠKE RIJEČI: Darko Lazić i Ana Sević se svađali ZBOG LUKASA nasred plaže!

Ekskluziva.ba
Krizu u braku Ane i Darka očigledno su proizvele poruke koje su dospjele u javnost, a koje je pjevačica slala starijem kolegi Aci Lukasu. Kako se pisalo, oni su bili u vezi prije pet godina, a najnovija prepiska nastala je prije nekoliko dana nakon što se Lukas nije javio Ani na telefon.

Dan kasnije pošto su poruke procurile u javnost, a u kojima ona Aci piše kako se razočarala u njega jer joj se ne javlja i da su joj se probudila stara osjećanja, spekuliše se da je bračni par viđen kako se svađa nasred plaže.

“Oboje su na plažu u Miločeru došli vidno nervozni, jedno za drugim, kao da ne govore. Smjestili su se na ležaljke, a onda je krenula rasprava. Ana je pokušavala da objasni Darku kako to što je video u medijima nisu njene poruke i da je cijela situacija isfingirana, ali to Darka nije ubijedilo. On dobro zna šta se između njegove drage i Lukasa događalo prije pet godina, a vjerovatno poznaje i njen način pisanja poruka, tako da joj ubjeđivanje nije pošlo za rukom“, kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta, i dodaje:

“Ona nije prestajala da priča, dok je Darko samo odmahivao rukom i s vremena na vrijeme ironično govorio “da, da“. Ona je nervozno vadila stvari iz torbe, brzinski se mackala, dok je Darko palio tompus za tompusom. Na njemu se mnogo više vidjelo da je bijesan jer je nekoliko puta u minutu ustao sa ležaljke i ponovo sjeo, dok je ona pokušavala da odglumi smirenost, ali joj se na licu vidjela nervoza“, priča izvor.

“Svađa je uveliko trajala kada je neko od prijatelja bračnog para koji je prolazio nedaleko od njih i vidio ih počeo da im maše uz povike da će im se pridružiti. Tog trenutka Ana i Darko su prestali da se raspravljaju i nastavili da glume sretan par. Ona je pristala da mu kremom za sunčanje namaže leđa, a zatim su ušli u vodu gdje su se u jednom momentu čak i zagrlili. Po izlasku iz vode on je otišao pravo u kafić, a ubrzo zatim i ona je pokupila stvari i napustila plažu“, kaže izvor.

Poruke u kojima Ana priča Lukasu da mu želi sve najbolje i insistira da joj odgovori na neko njeno pitanje vjerodostojne su, a da li će ovo uzdrmati brak Lazića, ostaje da vidimo.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...